Verhuurmogelijkheden

Verhuurmogelijkheden

Bij Kraamzorg B-Lief kun je hulpmiddelen, die je eventueel nodig hebt tijdens de bevalling of kraamtijd, huren of kopen, zoals bedverhogers, de TENS en de ARDO borstkolf. Klik hier voor de flyer met ons aanbod van verhuur- en koopproducten. Heb je vragen, dan helpen we je graag.

Bedverhogers

Bedverhogers kun je lenen vanaf de 36e - 37e zwangerschapsweek.
Prijzen huur van vier bedverhogers: €2,00 per week. Borg: €50,00. Dit bedrag krijg je terug bij inleveren van de bedverhogers.

TENS 

TENSCARE Perfect mama+ Ons meest geavanceerde zwangerschaps-TENS-apparaat tot nu toe, de Perfect Mama + wordt compleet geleverd met een weeëntimer en logboek, zodat u uw voortgang tijdens de bevalling kunt volgen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het bijhouden van een handmatige registratie.‎ ‎Het apparaat biedt 3 klinisch bewezen vooraf ingestelde programma’s en een boostknop om extra pijnverlichting te bieden tijdens weeen, waardoor u de ultieme controle krijgt. Elk van de elektrodepads is speciaal ontworpen om comfortabel te zijn om op te leunen en het risico op onbedoelde ontkoppeling te verminderen terwijl u tussen de weeën beweegt.‎ ‎Na de geboorte kunnen de unieke borstelektrodekussens worden gebruikt om de borstvoeding te initiëren en het borstvoedingsproces in die vroege dagen te vergemakkelijken.‎ Verkoopprijs Perfect mama TENS en Perfect mama+: informeer bij B-Lief 

Borstkolf

In de kraamtijd is het soms nodig of wenselijk te kolven. Je hebt dan een professionele elektrische kolf nodig.

Prijzen Borstkolf Medela
Huurprijs per dag: € 2,50
Koopprijs dubbele afkolfset*: € 40,00
Borg: € 100. De borg krijg je terug na inleveren van de kolf.

Prijzen Borstkolf Ardo
Huurprijs per dag: € 2,50
Koopprijs dubbele afkolfset*: € 40,-
Borg: € 100. De borg krijg je terug na inleveren van de kolf.

*De afkolfset koop je om hygiënische redenen, omdat dat gedeelte op de borst geplaatst wordt.

Weegschaal

Om het gewicht van uw kindje nauwkeurig in de gaten te houden kun je bij ons een weegschaal huren. Deze weegschaal meet tot 5 gram nauwkeurig het gewicht van je kindje.

Prijzen weegschaal
Huurprijs per dag: € 1,00
Borg: € 50. De borg krijg je terug na inleveren van de weegschaal.

 
menu