Kwaliteit

Kwaliteit

Kraamzorg B-Lief heeft het HKZ-certificaat en Bo Geboortezorg-keurmerk. Dat betekent dat we voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een werkend kwaliteitsmanagementsysteem. Met dit systeem wordt continu de kwaliteit van kraamzorg gemeten, geëvalueerd en verbeterd. Kraamzorg B-Lief heeft het WHO-borstvoedingscertificaat, we voldoen daarmee aan alle eisen die gesteld zijn voor het begeleiden bij borstvoeding.

Scholing en deskundigheidsbevordering

Al onze kraamverzorgende staan geregistreerd in het kwaliteitsregister kraamverzorgnde: Kenniscentrum Kraamzorg. Ze worden steeds bijgeschoold op diverse belangrijke onderwerpen.

De kraamverzorgende werken volgens protocollen en richtlijnen die continu actueel gehouden worden vanuit landelijke richtlijnen en ontwikkelingen welke in de regio vanuit de Verloskundige Samenwerkingsverbanden (VSV’s) worden afgesproken.

Cliënttevredenheidsonderzoek

Om onze kwaliteit te kunnen meten, is jouw mening essentieel. Daarom ontvang je na het intakegesprek en in de kraamperiode een korte enquête. Daarin kun je aangeven wat jij goed, of niet goed vindt aan onze zorg. Op die manier hopen wij onze zorg te optimaliseren.

 
menu