Verhuur borstkolf

Verhuur borstkolf

Borstkolven

In de kraamtijd is het vaak nodig of wenselijk om te kolven. Bijvoorbeeld als je baby de borst niet goed pakt of weigert. Kraamzorg B-Lief heeft borstkolven en accessoires om hierbij te helpen. Kijk voor meer informatie in onze flyer aanbod hulpmiddelen.

Kolfconsult

Onze erkende lactatiekundige geeft tijdens een kolfconsult advies over borstkolven. Dit consult kan plaatsvinden tijdens de zwangerschap of kraamtijd.

• Wil je graag een kolf aanschaff en, maar twijfel je welke geschikt is? Tijdens het consult kun je een kolf uitproberen. De juiste maat borstschild en zuigkracht van een kolf is namelijk voor iedereen weer anders. Na de afspraak kun je de kolf aanschaff en, maar het is niet verplicht.

• Heb je vragen over kolven in de praktijk? Hoe je een voorraad opbouwt? Vraag je je af hoe je kolven kunt combineren met werk? Tijdens het consult kun je al je vragen stellen, en krijg je van de lactatiekundige advies op maat.

Het consult vindt plaats op de praktijk van Kraamzorg B-Lief bij de baby spa Iamo Baby in Bloei en duurt ongeveer 30 minuten. TIP In veel gevallen krijg je een consult vergoed, check je zorgverzekering. 

Borstkolf huren bij Kraamzorg B-Lief

Je kunt bij Kraamzorg B-Lief de Medela of Ardo borstkolf huren.
Beide kolven zijn zeer gebruiksvriendelijk, de snelheid is gemakkelijk aan te passen en de toeschietreflex wordt door deze kolven goed opgewekt.
Kolven kan zo heel eenvoudig en snel. Deze kolf wordt aanbevolen door onze lactatiekundige en verloskundigen.

Telefoonnummer: 06-57 70 88 42, of vraag je kraamverzorgende naar de mogelijkheden.

Prijzen Borstkolf Medela
Huurprijs per dag: € 2,50
Koopprijs dubbele afkolfset*: € 40,-
Borg: € 100. De borg krijg je terug na inleveren van de kolf.

Prijzen Borstkolf Ardo
Huurprijs per dag: € 2,50
Koopprijs dubbele afkolfset*: € 40,-
Borg: € 100. De borg krijg je terug na inleveren van de kolf.

*De afkolfset koop je om hygiënische redenen, omdat dat gedeelte op de borst geplaatst wordt

 
menu